Introductie

Ik ben Ruud van Drongelen en ben in 2010 mijn eigen ontwerpbureau gestart. Ik houd me bezig met het tegenwoordig immens populaire buitenleven van mensen.

Mijn ambitie om tuinen te gaan ontwerpen is ontstaan uit mijn eigen (tuin) ervaringen, de beleving thuis en bij vrienden en familie in de tuin, maar ook uit liefde voor de natuur, het groen en alles daaromheen.

Met ruim 10 jaar ervaring in de praktijk als hovenier en de laatste jaren als ontwerper bij diverse werkgevers, en diverse opleidingen en cursussen afgerond te hebben, waaronder de Tuinacademie voor vorm en visie in Houten, heb ik de nodige kennis en vakbekwaamheid van theorie en de praktijk vergaard om ook anderen te adviseren naar een voor hen ultieme tuinbeleving.

Perfectie is mijn streven, daarvoor ga ik op zoek naar de verhoudingen en samenhang van de aanwezige elementen om deze tot een goed geheel samen te brengen. Ik sta garant voor verrassende ontwerpen met veel oog voor detail en omgeving.

Om de ontwerpen te realiseren naar de maatstaven van Buitengewoon Tuinvormgeving werk ik met een aantal bedrijven samen waarmee ik goede ervaringen heb uit voorgaande projecten. Doordat deze bedrijven weten wat ik van ze verlang komt dat de efficiƫntie en de kwaliteit van de uitvoering ten goede, wat enkel een prachtig eind resultaat kan betekenen.

U hoeft alleen nog maar te genieten.